Csapatunk

Alkotók és játszótársak

Bernadett Kavalecz photo.jpg

Kavalecz Bernadett

Alapító / tulajdonos

Betti nemcsak álmodni, de létrehozni és alkotni is mer. Nyelvtanári majd operatív igazgatói múltja  sarkallták arra, hogy hosszú külföldi tartózkodás után megalapítsa a Kidscastle programot.

Betti családjában mindenki több nyelven beszél. A nyelvelsajátítás számára nemcsak elmélet, hanem gyermekei révén tapasztalat és elhivatottság.
Lelkesedése és tenni vágyása egy fantasztikus csapatot és programot hívott életre, amely biztos kezekben van  Betti személyében.  

IMG_2939_Facetune_15-01-2021-16-45-36.b.

Dreux Patch

Vezető anyanyelvi tanár

Dreux az Észak-Arizonai Egyetemen szerzett biomedicina tudományi diplomát. 2007 óta dolgozik az oktatásban.

Az elmúlt öt évben kétnyelvű intézményekben tanított tartalom és nyelv integrált tanulás módszertanának felhasználásával.
Dreux nemcsak rendkívül felkészült és elhivatott tanár, hanem elfogadó és odafigyelő személyiségével biztonságos környezetet nyújt a kisgyermekek számára. 
Dreux tudatosan, de játékosan vezeti a gyermekeket az idegen nyelvi közegben, ahol nagyon gyorsan már nem idegenként, hanem otthonosan mozoghatnak. 
Dreux egy valódi alkotó és játszótárs. 

wk alkot_2.jpg

Wolcsánszky Krisztián

Grafikus /Tervező

Krisztián négy gyermek édesapja. Kreatív alkotó gondolkodása és ötletei révén született meg a KidsCastle logó, ami  szimbólumunk.  Közös munka során nagyon hamar ráébredtünk, hogy Krisztián segítségével életre kelhet egy dédelgetett álmunk, a KidsCastle Busy Box. 

Krisztián sikeres és elismert grafikus tervező , aki 1996-2019 között rengeteg nemzetközi és hazai cég reklámanyagait készítette el. 

2020 óta saját cégével szolgálja ki  az ügyfélkörét fantasztikus grafikai és reklámanyagokkal.