KIDSCASTLE SATURDAY FUN CLUB 
BUDAPEST II.kerület Pasaréti Közösségi Ház
A FOGLALKOZÁSOKON VALÓ RÉSZVÉTEL ELŐZETES BEJELENTKEZÉSHEZ és a részvételi díj befizetéséhez KÖTÖTT.

Starfish Icon

KidsCastle Fun Academy szombatonként várja azokat a 5-9 éves gyerekeket, akik angol anyanyelvi tanárokkal játékosan és változatos tevékenységeken keresztül szeretnék megismerni vagy elmélyíteni az idegen nyelvi ismereteiket. 

Programunk elérhető 2021. szeptember 11-től  2022. június 15-ig alkalmankénti vagy 5 alkalmas bérlettel. ONLINE vagy TELEFONOS bejelentkezés szükséges. 


Szombat reggeli "Wake up! Shake up!" foglalkozásaink garantáltan megmozgatnak, felráznak, hiszen egy téma köré rendezve mozgásos tevékenységeken keresztül kínálnak minden tekintetben felejthetetlen élményt.

Programunk része a tánc, mozgásos játékok és sport tevékenységek, amelyek aktív nyelvhasználat mellett a gyermekek életkori sajátosságait és mozgás igényét is figyelembe veszik. 

 

Szombat délutánonként a " It's Tea Time!" foglalkozások a mesék világába repítik a KidsCastle Fun Academy kisgyermekeit. Itt a "Story Bag"-ből a tradicionális angol történetek feldolgozása történik, előkerülnek a bábok, álarcok, zene és tánc, ezen kívül sok-sok dal és mondóka teszi színessé a délutánt. Előhúzzuk majd az ecseteket is és a tradicionális angol tea sem marad el.

A DÉLUTÁNI FOGLALKOZÁSOKRA A DÉLELŐTTI HELYEK TELÍTETTSÉGÉNEK FÜGGVÉNYÉBEN VAN LEHETŐSÉG JELENTKEZNI.  

A foglalkozásokra 5 alkalmas bérlettel vagy egy alkalmas "Pop In" jeggyel lehet csatlakozni.

A helyek limitáltak, mivel maximum 16 gyermeket tudunk fogadni az anyanyelvi tanár és egy kétnyelvű pedagógus által vezetett foglalkozásra. 

 

Foglalkozások díja: 

 

Wake up! Shake up! Szombat 9.30-12.00

1 alkalmas jeggyel 6500 Ft

Bérlettel (5 alkalmas) 27 500 Ft

It's tea time! Szombat 13.00-15.30

1 alkalmas jeggyel 6500 Ft

Bérlettel (5 alkalmas) 27 500 Ft

 

A bérletek a vásárlástól számított 2 hónapig használhatók fel.

ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ ONLINE VAGY TELEFONON SZÜKSÉGES!

A foglalkozások díját a foglaláskor átutalással lehet fizetni!

Bankszámlaszám: KidsCastle Oktatási Kft. OTP Bank 11705084-21448533

Lemondási feltételek: A limitált helyekre való tekintettel kérjük Önöket, hogy törlési igényüket legalább 48 órával a foglalkozás megkezdése előtt szíveskedjenek e-mailben vagy telefonon jelezni, hogy feltölthessük a felszabadult helyeket. Ebben az esetben 2 hónapig felhasználható kreditet ajánlunk fel, pénzt visszafizetni sajnos nem tudunk. Amennyiben a törlési igény a foglalkozást megelőző 48 órán belül érkezik, pénzt visszatéríteni és kreditet felajánlani sajnos nem tudunk.

COVID járvánnyal kapcsolatos korlátozás esetén az elmaradt foglalkozásra megvásárolt jegyek  árát visszatérítjük, a bérletek érvényességi idejét meghosszabbítjuk. 

 

A foglalkozások kizárólag angol nyelven zajlanak.  

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Foglalkozások

Dec 11 - Dec 17

S

11

M

12

T

13

W

14

T

15

F

16

S

17