Rólunk

"Amit örömmel tanulunk, sose felejtünk el."

shutterstock_1025973664.jpg

Filozófiánk

Programunk a nyelvelsajátítás módszerére épül, amely a gyermekek természetes és napi közegében, életkoruknak megfelelő tevékenységeken keresztül valósul meg. Az idegen nyelv a kommunikáció eszköze és a legelső pillanattól kezdve szociális interakciókra motiválja a gyerekeket. Ez a gyakorlatban stressz mentesen jelenik meg, így a NYELVELSAJÁTÍTÁS folyamata ÖRÖM.

Fontosnak tartjuk az idegen nyelv korai megismertetését, mert a kisgyermek játékosan fogadja be az új nyelvet, így az idegen nyelvi kommunikációhoz pozitív lesz a hozzáállása, befogadó és nyitott lesz.

A nyelvelsajátítás során a gyerekek az angol nyelvet, mint egészet ismerik meg és nem szűkítjük le ezt nyelvtanítást jellemző részelemekre, mint például a jelen idő megismertetése.

A legfőbb célunk a beszélt nyelv kialakítása modern nyelv és kommunikációs technikákat alkalmazva.

Alapító 

Köszöntöm Önöket!

Kavalecz Bernadett vagyok, a KidsCastle kétnyelvű óvodai program tulajdonosa és operatív vezetője, Budapesten a II. kerületben élek a férjemmel és két kisfiammal. 

 

A Debreceni Egyetemen diplomáztam Francia Nyelv és Bölcsész szakon, a tanári diploma mellett közel 15 éves tapasztalattal rendelkezem operatív vezetőként. 

 

Kétgyermekes édesanyaként több éves külföldi tartózkodás után tértünk haza Magyarországra 2020. januárjában és szomorúan tapasztaltam, hogy az idegen nyelv korai elsajátítása nem általános és elérhető azon szülők számára, akik nem tudják megfizetni, hogy privát intézménybe írassák gyermeküket. Úgy vélem, a mai világban fontos, hogy gyermekeink a magyar oktatási és nevelési intézmények keretein belül, természetesen a magyar nyelv mellett, játékosan és hatékonyan ismerkedhessenek meg egy második nyelvvel, anyanyelvi tanárok vezetésével.

 

Reményeink szerint a program által egyre több kisgyermekes család számára elérhetővé válik a korai idegen nyelv elsajátítása, amely számtalan lehetőséget nyit majd a gyerekek további iskola választásához és a világ megismeréséhez.

IMG_2923_Facetune_15-01-2021-12-00-33.jp