logozott saturday fun superheroes.jpg

SATURDAY FUN CLUB

A foglalkozásokon való részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött!  Jelentkezni a foglalkozást megelőző nap 18.00 óráig lehet!

 

A foglalkozások 2021. szeptember 11 és 2022. június 18. között elérhetőek.

Helyszín: 1026 Budapest, Pasaréti út 102.

Pasaréti Közösségi Ház

KidsCastle Fun Club szombatonként 09.30 és 12.00 között várja azokat az 5-9 éves gyerekeket, akik angol anyanyelvi tanárokkal játékosan és változatos tevékenységeken keresztül szeretnék megismerni az angol nyelvet vagy elmélyíteni a tudásukat. A tornateremben tartott foglalkozásaink garantáltan felráznak, hiszen egy adott téma köré rendezve mozgásos tevékenységeken keresztül kínálnak minden tekintetben felejthetetlen élményt.

A foglalkozások 5 alkalmas bérlettel vagy egy alkalmas jeggyel látogathatók. A helyek limitáltak, maximum 16 gyermeket tudunk fogadni az angol anyanyelvi tanár és egy kétnyelvű asszisztens által vezetett foglalkozáson. 

 

A foglalkozások kizárólag angol nyelven zajlanak.  

 

Foglalkozások díja: 

1 alkalmas jeggyel 6500 Ft

5 alkalmas bérlettel 27 500 Ft

 

A bérletek a vásárlástól számított 2 hónapig használhatók fel.

ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES!

A foglalkozások díját a foglalást követően kapott átutalásos számlával lehet kifizetni.

Bankszámlaszám: KidsCastle Oktatási Kft. OTP Bank 11705084-21448533

Lemondási feltételek: A limitált helyekre való tekintettel kérjük Önöket, hogy törlési igényüket legalább 48 órával a foglalkozás megkezdése előtt szíveskedjenek e-mailben vagy telefonon jelezni, hogy feltölthessük a felszabadult helyeket. Ebben az esetben 2 hónapig felhasználható kreditet ajánlunk fel, pénzt visszafizetni sajnos nem tudunk. Amennyiben a törlési igény a foglalkozást megelőző 48 órán belül érkezik, pénzt visszatéríteni és kreditet felajánlani sajnos nem tudunk.

COVID járvánnyal kapcsolatos korlátozás esetén az elmaradt foglalkozásra megvásárolt jegyek  árát visszatérítjük, a bérletek érvényességi idejét meghosszabbítjuk.